Fires i festivals degustació per a totes les edats

Tal com havíem anunciat, aquest dissabte i diumenge la Fira Orígens para la taula a Olot amb els millors productes alimentaris de la terra. Els productes de qualitat seran el centre d’una pila d’activitats, espais i mostres que s’han organitzat per quarta edició a la ciutat de la Garrotxa.

A l’espai principal de la Fira, l’Espai Firal, trobarem més de 90 productors que ens acostaran totes aquelles delicatessen del seu territori. Una ocasió especial si volem descobrir tot tipus de vins, caves, olis, fesols, carns ecològiques, melmelades, infusions o bolets, que no estem acostumats a trobar.

I no és d’estranyar, que un esdeveniment d’aquestes característiques desperti el paladar de qualsevol gourmet. És per això, que a l’Aula Tast podreu posar a prova tot allò que els vostres ulls ja s’han menjat a la fira. Orígens, també proposa un espai amb sessions de cuina a càrrec de grans mestres de la cuina, un concurs d’Allioli i fins i tot un Espai amb tallers pels més petits.

A més a més, en aquesta edició s’inaugura l’Espai de Cervesa amb la possibilitat de degustar els productes del Gremi d’Elaboradors. Descobreix tots els actes al web de la fira. Aquí tens la carta del teu menú de cap de setmana.

VIDEO EL MÉS PETIT DE TOTS

Espot EMPT’15_HD from Imaginart on Vimeo.

Vídeo promocional del festival, extret del seu web.

Enguany, la Fira Orígens, coincideix amb un esdeveniment que porta onze anys d’edicions. Es tracta de El més petit de tots; el festival internacional d’arts escèniques per als més petits.

Aquesta mostra de teatre té la singularitat d’estar especialment dirigida a un públic d’entre 0 i 5 anys. Un altre fet rellevant és el fet que el festival s’estén a diferents teatres i a diferents dates de manera que del 7 al 22 de novembre ens oferiran propostes en deu poblacions i ciutats diferents.

El Teatre Principal d’Olot acollirà dos espectacles entre avui i diumenge 22: Enchantés (que oferirà dues sessions entre avui i demà) i Loo que ho farà diumenge.

Categories: Cultura, Fires, mercats i festivals, Gastronomia, Teatre, i Uncategorized.