Fum, fum, fum!

Ja ho diuen que tot és cíclic: les guerres, els imperis, l’aigua, la vida i… també el Nadal.

El Tió ja està reclamant el combustible dels regals mentre el Pare Noel s’ho mira amb la panxa ben plena. És ben curiós que aquests dos personatges siguin tan contraris i facin acte de presència la mateixa nit. No s’ha investigat prou ni s’ha escrit suficient sobre aquestes peces tan singulars i intercanviables en el particular trencaclosques nadalenc que configura les festes del país. La nostra estimada comarca de La Garrotxa llueix un d’aquells vestits escollits especialment per a l’ocasió i la capital d’Olot irradia una atmosfera inconfusible. Com serà aquest cap de setmana màgic a les misterioses i magnètiques terres volcàniques?

Doncs… els tallers nadalencs aterraran als racons destinats per a l’ocasió, com l’espai Núria Social. Tampoc podem obviar les tradicions en una de les dates més folklòriques de l’any, la Missa del Gall és un dels actes emblemàtics que tindrà lloc a la Parròquia de les Fonts. Per fer passar el fred just després hi haurà una xocolatada -no hi ha res més que vingui de gust quan fa fred, oi?-.

Els Pastorets d’Olot prendran el relleu dels Pastorets de Figueres, que van actuar la setmana passada, i per la porta gran la vetllada nadalenca amb l’Orfeó Popular Olotí engegarà els motors a les 22:00 h, una nit que donarà la benvinguda a les que vindran després i que són gràcilment guiades per un estel màgic.

Què millor que passar aquestes festes a La Garrotxa, un Nadal únic i diferent. Celebrant-ho de la forma que cadascú li agradi més.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Allotjament, Arts, Cultura, Fires, mercats i festivals, Nadal, Solidari, Tallers, Teatre, Tradició, i Turisme.