Ja tenim la Pista de Gel d’Olot

El diumenge passat La Marató va omplir les nostres televisions i també els carrers de la gran majoria de poblacions de Catalunya. A La Garrotxa, la participació en totes les activitats va ser espectacular. Ara, encarem un nou cap de setmana sense aquell gruix d’activitats que caracteritzen els diumenges de marató de cada any, però amb la il·lusió de saber que l’hivern i les festivitats dels volts de Nadal, ens esperen.

En concret podem dir que aquesta il·lusió està donant voltes sobre una plaça gelada d’Olot. I és que avui mateix, divendres dia 18 de desembre, s’inaugura la Pista de Gel d’Olot que està instal·lada a la Plaça Major d’Olot i que té pensat quedar-s’hi a fer les festes fins al dia 7 de gener, l’endemà del dia de Reis.

L’horari d’obertura d’aquesta atracció, que cada any acull l’expressió de la gent d’Olot i atrau molts d’altres de poblacions veïnes de la capital, és de 11h a 14h del matí i de 16h a 21h del vespre.

Pista de Gel

Imatge extreta del web www.turismeolot.com

La pista de gel veritablement ens hipnotitza els cors -i potser també el sentit de l’equilibri-  però hi ha un altre esdeveniment que es reproduirà a diferents poblacions de La Garrotxa al llarg d’aquest cap de setmana i que és igual o més d’important. Es tracta de la cagada de tió.

A Olot podrem participar a la Gran Cagada del Tió el diumenge dia 20 de desembre a la zona del Firal a les 17h. I també podrem participar en aquesta activitat col·lectiva a Santa Pau el dissabte 19 de desembre a les 16:30h de la tarda.

Com veiem, Olot i La Garrotxa no s’adorm quan ve el fred. Contràriament al que ens diu el cos la gent surt a respirar l’ambient de Nadal. Unes festes que ens atrapen a tots amb els seus llums, colors i activitats. Exemple d’això ho veurem tots els que participem al Ennadala’t de Besalú, que ja ens té preparat el Mercat de Nadal i Els Racons Nadalencs, pels seus carrers durant tot el cap de setmana.

Categories: Cultura, Esport, Fires, mercats i festivals, Solidari, Turisme, i Uncategorized.