Jordi Boixaderas i Jordi Bosch al Teatre Principal d’Olot

El Teatre Principal d’Olot acull demà divendres a les nou del vespre l’obra ‘El crédit’, de Jordi Galceran. El trio Jordi Galceran, Sergi Belbel i Jordi Boixaderas – al costat de Jordi Bosch – torna 10 anys després de l’èxit d’El mètode Grönholm, amb aquest nou projecte. Si al 2003 Galceran i Belbel retrataven la competitivitat laboral, ara ens presenten una radiografia de la banca i la crisi econòmica.

boixaderas_gros

L’obra és una comèdia sobre l’economia, la desesperació, la fragilitat de les relacions humanes i les de parella. El text comparteix amb El mètode Grönholm no poques coses: a partir d’una anècdota senzilla i bastant surrealista, ens ofereix un duel interpretatiu de luxe i promet fer-nos passar una hora i mitja plena de rialles i àcides reflexions sobre la realitat. Una obra tan necessària com balsàmica que ja va guanyar el I Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta a Girona i a Buenos Aires. Els preus de les entrades oscil·len entre els sis i els vint-i-dos euros.

I aquest dissabte el reconegut Moisès Sala serà al Casal Marià per impartir un taller de gospel obert a tothom que tingui ganes de cantar i passar-ho bé sense la necessitat de saber música. La jornada acabarà amb un concert obert al públic. Inscripcions i més informació a gospelcorgarrotxa@gmail.com. Organitza: Gospel Cor Garrotxa.

 

Categories: Cultura i Teatre.