La crida del Nadal

La màgia del nadal omple els carrers de llums que il·luminen els rostres de la gent amb una energia especial, una alegria diferent, una llum que sembla despendre tot el que es respira: Il·lusió. Podria ser la descripció perfecte per culminar l’essència de la data. Obviant que és efímer i accelerant el comptador que crema els dies a la velocitat de la llum (més apàtica que l’anterior), veiem els carrers plens de vida, moviment i consumisme.

Parlo de moviment, perquè sembla que un eufemisme ho vesteix millor, però podria parlar de la pressa o la impaciència que trenquen la pau de la pausa necessària. La Garrotxa, presa per l’encant nadalenc, dóna espai a la reflexió amb l’exposició de pintura artística de l’artista Francesc Orech, del 2 al 6 de desembre, al Cafè art. Parlava de la pau? Res més plàcid que poder perdre’ns per l’espai, mirant el cel amb la visita astronòmica a l’observatori de Batet, els dies 6,7 i 8 de desembre.

Com un aparador que llueix els millors models, els tallers de cuina d’aperitius de nadal amb David Colom del restaurant L’Hostalet, deixaràn que sorprenguis als teus comensals més especials amb les habilitats culinaries, concentrant tots els sentits en la creació.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Gastronomia, Tradició, i Turisme.