L’Olot més Chill Out

L’estiu dóna per a molts moments ben diferents, hi ha estones per a la gresca i l’animació i lapses per a la relaxació i la distensió. A les novel·les d’un dels referents de la literatura catalana, Àngel Guimerà, sempre es combinava magistralment els punts de tensió amb els de distensió per tal de produir una obra altament atractiva i rica pel lector. Bé ho sap més d’un savi que els moments de tranquil·litat són molt necessaris i més quan es porta un ritme de vida accelerat, difícilment ineludible en aquests temps que ens ha tocat viure.

Chill at Sunset és la nova proposta de chill out a la capital, una nova activitat gratuïta organitzada per Electrocircle que s’afegeix a la programació de la Cua del Drac. L’activitat tindrà lloc a Olot, a la Plaça de Can Joanetes i s’iniciarà a les set de la tarda allargant-se fins a les deu de la nit, el millor moment per a relaxar-se tot aprofitant les últimes hores del sol. A més hi haurà un servei de bar sense alcohol, una bona forma de desconnectar i relaxar-se amb el bon ambient i germanor que es respira d’una forma especial als mesos d’estiu. Què hi ha més relaxant que una sessió de chill out?

Doncs una ruta per la natura descobrint antics llacs, zones pantanoses, tossols, llegendes del Bosc de Tosca… És a dir, tot de llegendes i fenòmens geogràfics fruit de la interacció de les colades volcàniques i el riu Fluvià. L’activitat serà gratuïta pels menors de sis anys, així que els nens podran esgotar les energies mentre els adults gaudeixen de les meravelloses vistes i dels sons genuïns dels boscos i rius. L’activitat s’iniciarà a les deu del matí a l’aparcament Fonts de Sant Roc.

 

I per donar la campanada final amb la vestimenta més cultural, el diumenge a les deu del matí a l’Oficina de Turisme d’Olot descobreix el patrimoni artístic i alimentari de la ciutat d’Olot. Una immersió per les indústries centenàries olotines com la producció de la xocolata, la ratafia o les càrnies.

Ja ho heu vist, aquest cap de setmana us proposem activitats per desconnectar i relaxar-se, però la nostra estimada comarca de la Garrotxa té activitats per a tots als gustos i necessitats, veniu i descobriu-ho!

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bó i millor de la comarca clicant aquí!

 

Categories: Activitats, Cultura, Estiu, Excursions i rutes, Gastronomia, Museus, Música, Natura, Tradició, Turisme, i Uncategorized.