La fira de Sant Lluc 2016

Les fulles que cauen, la xocolata desfeta, els pantalons llargs… el canvi del vestit sempre seductor de la nostra estimada comarca de La Garrotxa cada cop és més nítid. La tardor, o autumm com diuen els yankees, ens abraça i ens convida a redescobrir, com cada any, una terra plena d’emocions i reflexions.

Doncs bé, com cada tardor no pot mancar la nostra dosi de Sant Lluc. Aquesta fira tan emblemàtica va començar l’any 1315 com una efemèride de temàtica absolutament ramadera i aquest any ve carregada d’activitats de tot tipus: seminaris, simposis, presentació de llibres, xerrades, teatres, jornades de portes obertes, passejades en poni o en burro, atraccions infantils, bicicletades, showrooms, trobades, exposicions de màgia, tallers de manualitats i molt més…

Com l’actuació castellera dels Xerrics, una activitat per consolidar una jornada castellera al programa general de la Fira de Sant Lluc que comptarà amb la col·laboració de la Colla Castellera de Figueres i els Minyons de Santa Cristina.

O la 7a Fira del vehicle d’ocasió que enguany comptarà amb més de 100 vehicles diferents la majoria d’ells provinents dels principals concessionaris de la comarca.

En fi, podríem allargar-nos molt més, hi ha moltes, moltíssimes activitats diferents que et sorprendran i que només hi ha una forma de viure-les, visitant Olot, visitant La Garrotxa. Tenen tota la raó els que diuen que val més una imatge que mil paraules, no?

 

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Allotjament, Arts, Conferències i col·loquis, Cultura, Excursions i rutes, Exposicions, Fires, mercats i festivals, Gastronomia, Instal·lacions, Literatura i cinema, Museus, Tallers, Teatre, Tradició, i Turisme.