La Garrotxa als ulls i al paladar

Ara que toca agafar el ritme d’aquest any nou, se’ns presenta un cap de setmana per admirar. Així que prepareu els paladars i les llanternes perquè tenim per davant dos esdeveniment molt interessants.

En primer lloc destaquem que les activitats de Mirant el cel ens continuen acompanyant durant aquest hivern i és que tenim una iniciativa ubicada a l’Observatori de Batet de la Serra que ens hipnotitzarà. En aquesta activitat podrem observar les principals constel·lacions a simple vista, però també farem us del telescopi per observar a la lluna, diferents cúmuls i nebuloses. I evidentment una jornada així, a La Garrotxa ha d’estar acompanyada per una petita degustació de productes de la zona. Així que sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, aquest dissabte dia 16 de gener a les set del vespre l’Associació Astronòmica de la Garrotxa ens tornarà a acostar al cel d’aquest territori. Podeu fer la inscripció a través de l’Oficina de Turisme d’Olot.

astrogarrotxa

Imatge dels tallers de l’Associació Astronòmica de La Garrotxa.

I quan parlem de preparar el paladar és perquè ens espera una cita de qualitat. Aquest diumenge dia 17 de gener podrem visitar la Fira de Sant Antoni de Santa Pau, o el que és el mateix, la Fira del Fesol. Un producte de qualitat i del territori serà el centre d’atenció dels nostres ulls i de la nostra boca. Descobriu i redescobriu un dels elements més identificatius d’una terra que cuida el seu patrimoni, com s’entendria la importància de la gastronomia de la comarca a tot el país sense la gent que la gaudeix?

Categories: Cultura, Fires, mercats i festivals, Gastronomia, Natura, i Uncategorized.