La Garrotxa camina per La Marató de TV3

Hem tornat del pont i amb les piles carregades perquè les festes només estan apunt de començar. La setmana passada vam veure l’entrada d’Olot a El desembre congelaaaaaaat i sembla que ja comença una allau d’activitats.

Per començar demà dissabte dia 12 de desembre tenim una cita imprescindible d’aquestes dates. Es tracta del Concert de Nadal de la Garrotxa, que es realitza cada any a l’Església de Sant Esteve a Olot. Enguany, es celebra a les 20h amb un preu de 12 i 15 euros les entrades anticipades. L’obra que es representarà és la Missa en Mi Bemoll Major D950, de Franz Schubert i serà interpretada per les corals Cantabile, Cor de Cambra d’Olot i la Capella Polifònica de Girona amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Un esdeveniment sota la direcció de l’olotí Joan Asin.  També hi actuaran cinc solistes.

institut-de-cultura-de-la-ciutat-dolot_14485-concert-de-nadal1-crop

Imatge extreta del web www.agendaolot.cat

Aprofiteu el concert i descanseu perquè l’endemà, el diumenge dia 13 de desembre no pararem quiets. A Sant Feliu de Pallarols podrem visitar la Fira de Santa Llúcia que ens oferirà una gran varietat d’activitats per realitzar. Des de Subhastes solidàries, passant per mostres de pessebres i dinars solidaris, fins a cercaviles de timbalers i pedalades amb BTT.

I el mateix diumenge, no podem passar per alt un esdeveniment que marca la jornada i el caràcter del país. Si de normal les poblacions de La Garrotxa estan farcides d’activitats, aquest cap de setmana i en especial el diumenge n’augmentem el número. I tampoc pararem quiets perquè aquest diumenge La Marató de TV3 ens tornarà a meravellar durant tot el dia. I no només a la televisió, arreu del país s’han programat un munt d’activitats solidàries en favor de La Marató. A La Garrotxa podrem contribuir amb una mà de quilòmetres a la Caminada per La Marató a Maià de Montcal o la Caminada de Tortellà per La Marató de TV3.

 

Categories: Cultura, Esport, Exposicions, Fires, mercats i festivals, Música, Solidari, i Turisme.