La música com a protagonista

El cap de setmana ja torna a ser aquí i amb el bon temps que ens porta l’estiu, la nostra estimada Garrotxa accelera els motors melòdics! Per a tots aquells amants de la música i l’entreteniment a l’aire lliure, aquest cap de setmana tindran més d’una alternativa a escollir, totes elles molt atractives i per a tots els gustos.

Comencem per la tretzena edició del Descampat organitzat per Jumpack a Santa Pau i que es celebrarà aquest dissabte, sis hores de música des de les dotze de la nit fins a les sis de la matinada de la mà dels Djs Mark TrunikaDj KurbaAlbert Pujol i Mark Prik. A tots aquells amants de la festa i la música a l’aire lliure que disposin d’una entrada tindran una bona manera de començar l’estiu amb la diversió assegurada. Hi hauran autocars gratuïts a la sortida de la Teisa d’Olot cada 15 minuts durant tota la nit i matinada.

Tota aquella gent que vulgui tenir una final de jornada més relaxada estan de sort perquè el mateix dissabte a partir de les nou del vespre, a la plaça Soler, hi haurà sopars a la Fresca a preus populars. Després també hi haurà un concert de Maria del Mar Bonet.

Però abans del dissabte ve el divendres, dia el qual es celebrarà el Beuda Calling el festival on es canta en occità, català i valencià.

Aquest cap de setmana tens l’excusa perfecta per enriquir l’oïda musical en tot tipus d’ambients ben diversos i a l’aire lliure. Descobreix la Garrotxa més melòdica!

Categories: Cultura, Estiu, Fires, mercats i festivals, Música, Turisme, i Uncategorized.