La música i l’origen.

Ja tornem a tenir aquí el nostre preuat cap de setmana! Quin plaer arribar a aquells dies de descans i passar-ho d’allò més bé quan es disposa de temps per fer-ho. A Olot i a la nostra estimada comarca de La Garrotxa sempre hi ha activitats de tot tipus que cobreixen l’ampli ventall de necessitats, tant pels turistes com pels residents. Martin Luther King va dir en el seu cèlebre discurs que tenia un somni. Quins somnis ens té preparats aquests dies la majestuosa i misteriosa terra dels volcans?

Començant pel final, aquest diumenge trobem un acte a destacar, i es que Stanislav Khristenko farà un concert de piano a la ciutat d’Olot. Aquest pianista de prestigi internacional ens brindarà un moment únic amb la seva interpretació de les peces d’Antoni Soler, un dels compositors olotins més reconeguts. Quina màgia més meravellosa té la música, diuen que la gent sinestèsica té la capacitat de percebre els estímuls i barrejar els sentits, que molts poden veure la música, sentir una nota musical i immediatament veure formes i colors. El poder de la música és molt gran, escoltar una cançó determinada ens transporta molts cops a una època determinada de la nostra vida passada. Sembla que té un poder evocador molt fort tant pels records com per les emocions. Mai es té l’oportunitat d’escoltar com toca un pianista amb tant de talent, potser els que hi vagin registraran unes sensacions úniques i irrepetibles a través dels timpans i la sinapsi.

Canviant completament de tema, la denominació Olotina també té el seu lloc en el podi d’activitats. Aquest dissabte a les onze del matí està previst una activitat que descobrirà l’important patrimoni artístic i alimentari de la ciutat d’Olot.

Ja ho veieu, denominació d’origen i música de qualitat en directe. Aquesta és només una mostra molt petita de tot el que es cou a la nostra comarca, la breu i concisa punta de l’iceberg que hem escollit per a tu. I tu, que t’agradaria fer a La Garrotxa? Vine i gaudeix d’una de les terres més boniques i úniques.

 

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Allotjament, Cultura, Tradició, i Turisme.