L’any nou i els bons propòsits

Ara si que tenim la sort de dir que ha arribat el 2017. Quina devoció arribem a tenir els humans amb els números, sobretot a occident. La dictadura de la numerologia, l’esclavatge dels nombres senars i els parells… Hi ha una història real que ho il·lustra molt bé:

Fa només un parell d’anys, un músic de prestigi internacional va decidir tocar gratuïtament i sense avisar als passadissos del metro d’una ciutat indeterminada. Durant hores tothom va ignorar-lo en suposar que era un músic de carrer qualsevol. La gent no era conscient que tenir l’oportunitat d’escoltar-lo era un privilegi enorme i només alguns infants eren capaços d’apreciar el talent i gaudir de l’espectacle davant les presses i impaciència dels seus pares.

El mateix arriba a succeir amb els grups de música convencionals, segons el nombre de reproduccions o likes la gent ho considera més rellevant o no. Quina quantitat ingent de productes que no valen la pena ens hauran fet empassar només perquè els números diuen que és bo i quina quantitat de productes bons ens haurem perdut perquè no han arribat a ningú?

Com a espècie la nostra estima cap al temps, els rellotges i els números és indiscutible, la nostra obsessió per classificar i etiquetar-ho tot és #clara.

Però passem al tema que interessa de veritat i que tothom en parla, com sempre els més petits dins del seu món de fantasia i il·lusió ens recorden amb l’expressivitat i l’emoció que els caracteritza que aquesta nit els reis mags faran una visita a totes les llars del món.

Què millor que veure la meravellosa i espectacular Cavalcada de Reis al nucli antic d’Olot? La màgia està més que assegurada en una de les terres més màgiques i volcàniques del planeta.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Nadal, Tradició, i Turisme.