L’equador del novembre més Garrotxí

Ja tornem a tenir aquí el nostre esperadíssim cap de setmana! Quines aventures i experiències ens té reservat aquest cop la nostra estimada comarca de La Garrotxa? Només hi ha una forma de saber-ho i és descobrint-la i redescobrint-la. Explorem tot el que podem, que la llum abans amagada per les cendres volcàniques ens il·lumini en la pau i claror contemporània.

Gaudim de la millor sessió de Jazz amb Pee Wee Ellis Quartet. Pee Wee Ellis és un referent internacional que ha aportat molt al funk, jazz i rythm’n’blues. Referents internacionals han declarat en nombroses ocasions el pes de la figura de Pee en la seva inspiració musical. Doncs bé, aquest divendres mateix es podrà gaudir del seu art tan genuí a la Sala el Torín. Qui s’ho voldria perdre?

Com cada mes, tenim el mercat Olot Antic, una cita a la qual ningú pot faltar i més en un mercat que esdevé quelcom més transcendent a la mateixa etiqueta de mercat: monedes, llibres, peces de col·leccionista, mobiliari…  L’Olot Antic mai decep, mai falla.

El JugaParc, el joc/ruta que ens convida a gaudir dels millors racons de la comarca com el Parc Natural de la Zona Volcànica d’Olot o La Fageda d’en Jordà, torna altre cop. I és que… quan una activitat té molt d’èxit esdevé recurrent.

Si el que explica la teoria de cordes és real significa que els universos paral·lels existeixen i en cada univers hi ha una realitat paral·lela. En quin univers el prestigiós Pee Wee Ellis comprarà al mercat Olot Antic i participarà en el JugaParc? Qui sap, potser serà en el nostre o no. Només hi ha una forma de saber-ho, ens trobem a La Garrotxa per verificar-ho!

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Excursions i rutes, Fires, mercats i festivals, Música, Natura, Tradició, Turisme, i Uncategorized.