Les botigues surten al carrer i els concerts d’El Mini continuen

L’espectacularitat de les impactants i sorprenents imatges del cicle Vivim Muntanyes que vam presenciar el cap de setmana passat, no ens han tret les ganes de moure’ns i descobrir noves activitats del territori.

Aquesta setmana no podem passar per alt que fins demà dissabte dia 5 de març podem gaudir del festival El mini, un festival que recordem cada vegada pren més força. La cita ha programat esdeveniments des del passat 25 de febrer i ha congregat artistes de la talla d’Albert Pla, Mishima o Sanjosex. És tan la volada que està agafant l’esdeveniment, que enguany ens hem trobat curiositats tan estranyes en el sector dels festivals com el fet que un dels artistes considerés juntament amb l’organització, de realitzar un segon concert. Aquest és el cas de Carles Sanjosé, el músic que porta per nom Sanjosex va esgotar les entrades tan ràpid que van decidir per reprogramar-lo en una segona sessió en al mateix dia.

I sense sortir d’Olot, portem una cita imprescindible i que cada vegada congrega més gent pels carrers de la ciutat. Es tracta de La Botiga al Carrer, una iniciativa de l’Associació de Comerciants d’Olot que treu al carrer tot de parades de les botigues del municipi amb l’objectiu de promocionar el comerç a la capital de la Garrotxa. La cita és també aquest dissabte dia 5 de març. Acosteu-vos i gaudiu de tot el que us pot donar Olot en aquest cap de setmana tan festiu!

Categories: Cultura, Fires, mercats i festivals, Gastronomia, Música, Turisme, i Uncategorized.