Les entrades del teatre de la Festa Major ja estan a la venda

A partir d’aquesta setmana ja es poden comprar les entrades per als espectacles de Festes del Tura al Teatre Principal d’Olot, una programació organitzada per Olot Cultura.

lari

La primera proposta serà el dissabte 5 de setembre a les nou del vespre amb ‘Pels pèls’, dirigida per Abel Folk i amb Beth Rodergas, Pep Planas, Jofre Borràs, Pep Sais, Àlex Casanovas, Dafnis Balduf i Mercè Comes. El diumenge 6 de setembre també a les nou del vespre serà el torn de la companyia local Orfeó Teatre oferirà ‘El procés de Mary Dugan’, adaptació de Jaime Blanch i direcció de Marta Puig. I el dilluns 7 de setembre a les sis de la tarda la programació està pensada per a tota la família amb l’espectacle ‘Lari Poppins’ del Mag Lari.

Les entrades estan disponibles a través d’internet a www.olotcultura.cat o de forma presencial a la taquilla del Teatre i a Can Trincheria. Els preus de Pels pèls van dels 22 als 6 euros; els d’El procés de Mary Dugan, de 12 a 6 euros, i els de Lari Poppins, de 20 a 5 per als adults i de 10 a 3 per als menors de 12 anys.

Categories: Cultura i Teatre.