Les Festes del Tura 2015 ja tenen cartell i pregoner

Una estudiant del Cicle d’Il·lustració de l’Escola d’Art Superior d’Olot, Ainhoa Díaz, s’ha convertit en la guanyadora del 5è Concurs de cartells de les Festes del Tura. En els últims cinc anys, l’elecció del cartell és un any per encàrrec i l’altre obert a la ciutadania. En aquesta edició tothom qui volgués hi podia participar. Després de valorar les 56 propostes de cartells, finalment l’opció guanyadora ha estat la de Díaz. La presentació oficial del cartell de les Festes del Tura es farà el proper 23 de juliol a les 7 de la tarda a la Plaça d’Esteve Ferrer.

 olot_gros

Una altra notícia que s’ha conegut respecte les Festes del Tura és el nom del pregoner. Enguany serà el torn del gastrònom Pep Nogué. El xef va rebre l’encàrrec en directe aquest dimarts, mentre intervenia en el programa de TV3 “Divendres” presentat per Espartac Peran, en el qual el gastrònom garrotxí hi té una secció de cuina fixa.

Nogué és president de l’Associació Alimentària Garrotxa, cuina i territori, conferenciant, assessor de restaurants i empreses alimentàries, col·laborador del programa Tapias Variades de Catalunya Ràdio i de la revista gastronòmica Cuina, del programa de televisió Cuina amb nens a Bon Preu, Vins a vins, Del paisatge a la taula i Terra de sabors, que s’emeten a la Xarxa de Televisions Locals, Pep Nogué va acceptar amb il·lusió el repte d’encetar des del balcó de Can Joanetes, el proper 4 de setembre, la festa major olotina.

Categories: Cultura i Turisme.