L’última setmana d’octubre i l’Erasmus de Microsoft

Això ja s’acaba, arriba el novembre i abordem el gran tema, l’olla que bull, el que tothom parla a dins i fora de casa, a la televisió, a la ràdio i als diaris. Ja hem arribat al final del mes el qual va néixer Erasme de Rotterdam.

Tots coneixem algú o hem sentit a parlar dels estudiants europeus que s’acullen al programa Erasmus. Doncs bé, el programa ret homenatge pòstum a l’escriptor i creador del moviment humanista. Gràcies a aquest programa, els joves aconsegueixen cursar part del grau universitari a un altre país membre de la Unió Europea durant un temps determinat. Ben pensat, potser no és un tema que la gent en parli gaire, però més actual no pot ser, un 28 d’octubre com avui aquest senyor va arribar al planeta Terra. Parlem de La Garrotxa i d’Olot doncs… Què es courà aquest cap de setmana a la terra dels volcans?

La Mostra Gastronòmica de La Garrotxa 2016 ha arribat. Aquesta efemèride va iniciar-se fa més de 30 anys i s’ha convertit en un dels aparadors del patrimoni gastronòmic de la comarca, una activitat que satisfarà als estómacs dels gurmets. I per fer-ho baixar i tenir una millor digestió, què millor que una dosi plaent i agradable d’exercici a la natura. El diumenge hi haurà una activitat de Nordic Walking o altrament anomenat Marxa Nòrdica. Dosis de la millor tècnica via bastons i postura que ens farà volar per les diferents fesomies de la zona volcànica.

Ja ho veieu, la nostra estimada comarca de La Garrotxa aquest cop mostra dues de les seves grans virtuts: el paisatge i la gastronomia. Per cert, el 28 d’octubre de 1955 també va néixer Bill Gates, però d’aquest anant bé no en parlarà ningú, un referent massa antic potser… Bona castanyada a tothom!

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Cultura, Esport, Excursions i rutes, Gastronomia, Tallers, Tradició, i Turisme.