Mercat Modernista d’Olot 2015

Els propers 3,4 i 5 d’abril Olot celebra la quarta edició del mercat modernista. Durant 3 dies es podrà gaudir de les diferents propostes que ofereix la fira: el mercat, els espectacles i exposicions, les visites guiades i tallers o la genuïna Vermutada.

Les parades d’artesania ambientades en l’època modernista estaran ubicades al Passeig d’en Blay fins les vuit del vespre. També hi haurà un espai infantil de descobertes modernistes al capdamunt del Firal. A més també es faran reproduccions troquelades dels personatges dels cartells modernistes de la col·lecció ‘Cigarrillos París’ de Ramon Casas a càrrec de Museu de la Garrotxa i reproducció en cartró de les cases de l’Olot modernista en miniatura a càrrec de BeCom.

olot_gros

Altres activitats destacades del cap de setmana seran: taller de Càmera Estenopeica o ‘pinhole’, passejades en poni, exposició de fotografies dels anys 20, taller de plàstica ‘El Modernisme i el trencadís’, visita guiada gratuïta al Museu de la Garrotxa a càrrec dels Serveis Pedagògics dels Museus, passejada volcànica en trenet, taller ‘Fes el teu ou de Pasqua’, taller de xapes modernistes, visita guiada gratuïta al Museu dels Volcans, visita guiada gratuïta ‘Descobreix l’Olot modernista’, Mapping “Dr. Malèfic & Mr. Light” a la casa Pujador a càrrec de Feelgood a la Plaça del Conill, farcell de jocs tradicionals a càrrec de Fefe i companyia, cercavila de cotxes de principis de segle XX, demostració de ball Lindy Hop i concert de swing a càrrec de l’orquestra Shaki’n all a la Plaça Major.

Els establiments d’Olot oferiran un vermut amb sifó més un aperitiu per 3.5€ per persona. Els vermuts que s’oferiran són de bóta comprats a granel o bé de proximitat, procedents de terres catalanes.

Consultar programació i horaris.

 

Categories: Cultura, Fires, mercats i festivals, i Turisme.