Música i teatre durant el cap de setmana de Olotx2

Els propers 27 i 28 de febrer i 1 de març Olot acollirà la tercera edició de l’Olotx2. Enguany comptarà amb 11.000 places de restaurant, 1.400 estades d’allotjament (repartides en divendres, dissabte i diumenge), botiga al carrer, teatre i concerts.

 olot_gros

L’objectiu de la iniciativa és que durant aquests dies els visitants es puguin beneficiar de per exemple dinar dues persones i només pagar-ne un. L’esdeveniment compta amb la participació del gremi d’hostalatge i de l’associació de comerciants.

Tot i que l’esdeveniment durarà el cap de setmana, la programació començarà el divendres. En aquest dia ja hi hauran ofertes en els comerç i en l’oci nocturn. A més, hi haurà la representació de l’obra  ‘L’orfe del clan dels Zhao’ al Teatre Principal. Pel dissabte i pel diumenge, els assistents podran gaudir de la botiga al carrer a més de  9 escenaris amb 20 actuacions de música en directe. Pel dissabte s’ha programat una actuació del grup Mishima a la Sala el Torín i el diumenge el grup Somnis farà un concert a la plaça Major a 2/4 de 12 del migdia.

Més informació: http://www.olotx2.cat/

 

Categories: Allotjament, Cultura, Gastronomia, Museus, i Turisme.