Nadal d’exposicions a Olot

Les vacances de Nadal són un bon moment per passar en família i gaudir de les activitats que es realitzen a la població d’Olot. Un bon exemple són les exposicions:

El fotògraf Pau Guerrero és l’autor d’una proposta de fotografia de paisatge que convida a resseguir el mite del comte Arnau a través dels paisatges vinculats a la llegenda. Amb aquest projecte, que ha culminat amb la publicació d’un llibre i que porta per títol ‘Paisatge i llegenda del Comte Arnau’, Guerrero arriba a la conclusió que la forma del paisatge incorpora el caràcter del mite. L’exposició, organitzada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya, es podrà visitar fins l’11 de gener a l’Hospici d’Olot.

expo_gros

Una altra exposició interessant és la que porta per títol ‘Pssst… Passa-ho. La lluita per la democràcia a Catalunya (1939-1975)’. Es tracta d’una exposició produïda pel Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya que fa un repàs de la lluita antifranquista mitjançant els fulls volants produïts per tota mena d’organitzacions i persones que es van oposar a la dictadura.
Aquesta mostra es pot visitar fins al 18 de gener a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

A més, com ja hem publicat en altres ocasions, el Museu dels Sans acull la mostra ‘Gegants d’Olot, 125 anys’ i a la Sala Oberta hi trobareu l’exposició dedicada a Josep Berga i Boix fins al 18 de gener.

Categories: Cultura i Exposicions.