Nova temporada en erupció

El passat 23 de setembre estrenàvem la tardor, una estació tradicionalment molt agraïda per les poblacions de la Garrotxa i, en especial a la ciutat d’Olot. En aquestes dates, deixem enrere un estiu ple d’activitats i d’esdeveniments que han convertit el territori en un enclavament molt destacat del país; culturalment, esportivament, gastronòmicament i també turísticament.

En aquest sentit, aquests dies coincideixen amb la finalització d’un projecte aferrat entre els volcans de la Garrotxa. Es tracta de la nova pel·lícula que produeixen i protagonitzen els còmics Andreu Buenafuente i Berto Romero; un film rodat gairebé íntegrament pels volts de Santa Pau, i que de ben segur despertarà la curiositat de molts espectadors per descobrir aquestes terres. Un fet que impactarà amb força si hi sumem els milers de turistes que atraurà la província de Girona arran de la sèrie internacional Joc de Trons.

2015_SANT_LLUC

Imatge extreta del web www.agendaolot.cat

El canvi de temporada és sinònim també, de renovació de fires i cicles d’activitats. Avui mateix, dia 2 d’Octubre es dóna el tret de sortida a la Ruta del Vi 2015 que ens descobrirà curosament, fins al dia 25 d’Octubre, les 12 Denominacions d’Origen de Catalunya en la seva tercera edició.

I també avui, però posant la mirada exclusivament a la ciutat d’Olot, volem destacar la xerrada que durà a terme el catedràtic en Ciència Política, Quim Brugué per analitzar els resultats de les recents eleccions del 27 de setembre. L’espai on es realitza és Can Trincheria i l’entrada és gratuïta.

Dos dies més tard canviarem de calçat, perquè el dia 4 d’octubre els aficionats al running tenen cita a la Cursa Ciutat d’Olot, que recorrerà els carrers de la capital en la seva trenta-tresena edició. Deu quilòmetres d’un gran esdeveniment per gaudir de la ciutat.

Amb tot plegat, inaugurem la nova temporada amb un relleu d’activitats i d’esdeveniments fulgurants; amb noves propostes que anirem descobrint, protagonistes d’un territori que s’ha convertit en escenari nacional i internacional.

 

Categories: Conferències i col·loquis, Cultura, Esport, Fires, mercats i festivals, Gastronomia, Natura, i Turisme.