Olot acull el tercer Fòrum d’Oportunitats

El proper 18 de juny tindrà lloc a Olot la tercera edició del Fòrum d’Oportunitats Empresarials, organitzat per l’Institut Municipal de Promoció d’Olot (IMPO).

 olot_gros

Es tracta d’una iniciativa pensada per fer front a la crisi i a la falta de finançament, i l’objectiu de la trobada és posar en contacte persones que “tenen” i persones que “necessiten” alguna cosa per poder iniciar plegats un projecte empresarial. Es pretén crear un entorn d’Oportunitats Empresarials que faciliti tirar endavant el projecte compartint, intercanviant o col·laborant.

Les oportunitats poden ser de tipologies molt diverses: tenir un espai en el qual es voldria dur-hi a terme alguna activitat, uns coneixements per posar a disposició de negocis ja establerts, un espai disponible per exposar productes,  una idea de negoci i necessitat de col·laboradors per iniciar-la, de compartir despeses d’un despatx, una xarxa comercial o l’ús de maquinària que no s’utilitza al 100%… Queden exclosos d’aquesta trobada aquells negocis que únicament necessiten capital.

Aquest projecte compta amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de  diverses associacions empresarials de la Garrotxa i del Fòrum Imagina de Figueres.

Els interessats podeu trobar més informació aquí.

Categories: Conferències i col·loquis, Cultura, i Fires, mercats i festivals.