Olot dedica el cap de setmana als volcans

En el marc de la Nit Europea de la Recerca, que se celebra el 25 de setembre a centenars de ciutats europees i amb l’objectiu de difondre la recerca i els volcans entre la població local, el Museu dels Volcans i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa han preparat diverses activitats per aquest divendres. A més es coneixeran les últimes novetats en l’entorn del vulcanisme a càrrec de Joan Martí Molist, professor d’Investigació de l’Institut de Ciències de la Terra del CSIC i coordinador del Grup de Vulcanologia de Barcelona (GVB).

olot_gros

El proper dissabte 26 de setembre tindrà lloc un taller de gravat en relleu a càrrec de Pigment:vayreda&vendrell. L’Activitat és per a adults i per a infants a partir de 5 anys (acompanyats d’un adult). L’activitat també compte amb interpretació al llenguatge de signes. Cal inscripció prèvia a museu.garrotxa@olot.cat o al 972 27 11 66. L’activitat, que té un cost de 3€, és complementària a l’exposició ‘Miquel Plana. Arquitecte del llibre’.

I el diumenge 27 el Centre Excursionista d’Olot organitza una nova edició de la Volta pels Volcans d’Olot amb el recorregut següent: variant Mas Masclet enguany passarà pel “camí dels horts”, d’uns 13 km amb sortida i arribada del “Recinte Firal”, visitant els 4 volcans del municipi: Bisaroques, Garrinada, Sant Francesc i Montolivet. La jornada comença a les vuit del matí.

Categories: Conferències i col·loquis, Cultura, Esport, Museus, i Natura.