Olot entra a “El Desembre Congelaaaaaaat”

Ens encarem al pont de la immaculada amb un ventall d’activitats que ens faran passar volant aquest cap de setmana lleugerament més llarg. Un gruix de propostes que evidencia el panorama proactiu de la ciutat d’Olot i la comarca de La Garrotxa.

La cultura, l’esport o el turisme han deixat de fer parada al territori per viure-hi a temps complet. Descobrim què ens deparen aquests quatre dies que ens esperen de cap de setmana i de festiu.

Hem de destacar que arriba El desembre congelaaaaaaat. Amb aquest nom és com ens presenten i inauguren l’entrada al desembre el conjunt d’activitats que ens acompanyaran durant aquest Nadal. S’inauguren dissabte i entre la multitud podrem veure una Fira del Pessebre, també una mostra d’aquests, una pista de gel i molt més! Ara per ara començarem amb la Fira i la Mostra de Pessebres pels carrers i edificis emblemàtics de la ciutat a partir de dissabte dia 5.

phpThumb_generated_thumbnailjpg-1

Imatge promocional de les festes de Nadal d’Olot

I és que els carrers, de nit, ja tenen una altra il·luminació. Com no hem de notar aquest ambient que arriba any rere any amb esdeveniments com el Pessebre vivent de diumenge 6 al poble de Santa Pau? Si bé és veritat que les nits són d’un altre color, durant el dia també es pot apreciar la proximitat de les festes. Aquest mateix diumenge, al Mallol de La Vall d’en Bas podreu visitar la Fira de Sant Nicolau.

No et deixis perdre aquesta ocasió per veure la mostra d’oficis antics, d’aviram i de bestiar amb una gran varietat d’activitats per a totes les edats. I tampoc deixar d’aprofitar aquests festius que ens allarguen les possibilitats de gaudir del territori i a la vegada ens apropen a les esperades dates de final d’any.

Categories: Cultura, Esport, Exposicions, Fires, mercats i festivals, i Uncategorized.