Olot promociona els seu atractiu turístic amb un espot que remarca 10 essències imprescindibles

Dos esportistes i un comensal són els protagonistes del nou espot realitzat per promocionar els 10 principals atractius turístics de la ciutat d’Olot.  El volcà Montsacopa, el Nucli Antic, el Modernisme, els Museus, la Moixina i el Parc Nou, Batet i La Fageda, la Via Verda, RCR Arquitectes, els productes locals i la cuina són les deu essències d’Olot, els deu atractius turístics imprescindibles per a les persones que visiten la ciutat i que s’han inclòs en aquest anunci.

espot_gros

L’enceta un practicant de trial que fa equilibris amb la seva bicicleta per alguns dels espais proposats com per exemple l’estadi d’atletisme d’RCR Arquitectes o el volcà Montsacopa. El relleu l’agafa una patinadora que condueix l’espectador pel nucli antic fins a arribar al parc Nou, on un artista pinta un quadre a l’oli. Finalment, l’espot canvia d’escenari i mostra uns comensals a dins d’un restaurant, un dels quals, quan es posa un aliment a la boca, és transportat a diversos espais d’elaboració d’aliments.

La projecció de l’espot promocional, de curta durada, ideat per Norbe Fernández i Pigment es difondrà per les xarxes socials.

Els deu elements diferenciadors s’inclouen també en uns itineraris de butxaca que s’han editat per a l’ocasió, amb textos d’Educ’Art, i en un reportatge audiovisual. Aquests itineraris han comptat amb la col·laboració de Ramon Folch, Martí Gironell, Salvador Alsius, Carme Ruscalleda, Èdgar Illas, Teràpia de Shock, Mariona Comellas, Jennifer Pareja, Josep M. Muntaner i Pep Palau.

Categories: Cultura i Turisme.