Olot, ciutat de festivals, seu del Festival de Literatura MOT 2016

El diumenge de la setmana passada arribava el festival Sismògraf al punt final, que portava a Olot una gran quantitat d’espectacles de dansa. La setmana que ve, concretament a partir del dia 14 d’abril, arriba a la ciutat la segona part d’un festival que ja s’ha consolidat com a referent a nivell nacional i que es deixa veure amb molt bons ulls a nivell internacional, es tracta del Festival MOT.

L’edició d’enguany, tot just la tercera, acosta a les terres de la Garrotxa a escriptors reconeguts arreu del món per establir converses comissariades pel festival sobre un tema determinat. “Escriure vides, escriure el jo” ha estat el tema vertebrador de l’edició que arrancava ahir, dijous 7 d’abril amb la participació de Amélie Nothomb a la ciutat de Girona.

I és que el festival es caracteritza per emplaçar-se en dues seus; dues capitals. Per una banda trobem Girona que ocuparà la programació durant la primera meitat del festival, el primer cap de setmana. A partir del dijous 14 d’Abril, el MOT es traslladarà a la capital de la Garrotxa. La diferència d’ubicacions aporta a més a més de la diferència d’espais, un canvi amb el contingut del programa del festival. Mentre que a Girona es podran veure una gran quantitat de converses amb escriptors com John Benville, Núria Barrios i Vicenç Villatoro, a Olot es veuran converses i a més a  més un seguit d’espectacles especialment programats amb motiu del festival.

Descobriu tot el que depara aquest festival al seu web i estigueu a punt, perquè els relats de tots els protagonistes del MOT se’ns faran molt curts!

Categories: Activitats, Arts, Conferències i col·loquis, Cultura, Fires, mercats i festivals, Literatura i cinema, Primavera, i Uncategorized.