Del Pànic i Portet al Pallasso. Las tres “P”

El moviment Pànico creat a París durant la dècada dels seixanta va marcar un autèntic abans i després exercint una gran influencia en la societat parisenca i, amb el temps, a bona part d’occident.

Fernando Arrabal, membre cofundador del moviment conegut per ser un dels més prestigiosos dramaturgs contemporanis i també popularment perseguit per la seva aparició ebri en una tertúlia de televisió durant els anys noranta, juntament amb altres grans figures com Alejandro Jodorowsky van trencar els esquemes de la norma imperant contribuint al canvi de mentalitat global. Avui, 17 de febrer, és l’aniversari de l’artista xilè, Jodorowsky. Tenint en compte la propagació de les teories de la confusió que va defensar el grup intel·lectual, segurament el que farà l’homenatjat serà qualsevol altra cosa menys celebrar l’aniversari. Tot i que… ben pensat celebrar-ho potser seria el més confús de tot?

Un cop feta aquesta fugaç visió del passat ens preguntem… Què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Doncs moltes activitats ben diverses i atractives, com de costum. “Anem a la Rambla, et portaré un ramet de flors” diria l’estimat geni de la música Quimi Portet que aquest cap de setmana estarà amb tots nosaltres a la Sala El Torín per presentar-nos el seu novè àlbum, en un concert imprescindible. Sorprenentment, el surrealisme i el talent coincideixen en un mateix cap de setmana a través de figures de trajectòria absolutament distant.

Seguint pel camí de la fantasia i l’humor ens trobem amb l’espectacle “Rialles. Contes amagats” de la mà del mític pallasso Marcel Gros. Un espectacle de diversió assegurada per la garantia que representa tenir al pallasso més popular del país sobre l’escenari.

Una altra efemèride que es celebrarà aquest cap de setmana seran els actes de celebració del 25è aniversari de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa.

Pels amants de la natura, hi haurà una activitat totalment gratuïta que consistirà en una visita guiada a la mostra de la Sala Oberta. Una manera diferent de descobrir els paisatges més fluvials de La Garrotxa.

Ja ho sabeu, la vida està per gaudir-la, per viure-la. Ens trobem aquest cap de setmana a la terra més genuïnament volcànica del país.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Música, Teatre, i Turisme.