Premis 100% emprenedors, Miquel Blay i el no Nadal

Ja torna a ser aquí el nostre preuat cap de setmana, l’últim d’aquest mes de novembre. I és que el desembre ens trepitja els talons i amb ell tot el que això representa, és a dir, tot l’ampli espectre del Nadal amb les llums, els galets, els regals… Però oblidem-nos del Nadal i del desembre que ja tindrem temps per parlar-ne’n, centrem-nos en aquest cap de setmana. Quines activitats ens tindrà preparades la nostra estimada comarca de La Garrotxa..?

Iniciem el divendres a l’Ajuntament d’Olot on es celebren els Premis 100% emprenedors. Aquests tenen una finalitat molt positiva en l’àmbit socioeconòmic: la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca. Un acte que aglutinarà empreses, emprenedors i projectes, una bona oportunitat per fer networking i poder afegir a la llista de contactes persones amb molt potencial en diferents camps i disciplines.

Pels amants del teatre, es celebra l’obra “El Petit Format. Et vindré a tapar“, una obra coprotagonitzada per tres brillants actrius que ens descobriran l’ambient de postguerra inspirat en la guerra civil espanyola, una interpretació sobre l’escenari de l’Orfeó Popular Olotí que de ben segur que ens farà aflorar sentiments ben diversos. Una realitat que no fa tant temps era el dia a dia al nostre país. De les arts dramàtiques ens transportem a les arts plàstiques, Miquel Blay va ser un magnífic i reconegut escultor olotí. Aquest dissabte hi haurà la presentació del catàleg  “Miquel Blay. Sentiment olotí.” Un artista que és peça rellevant dins l’excel·lent patrimoni cultural històric de la ciutat d’Olot.

Finalment, aquest diumenge s’acaba la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa que, com ja vam explicar, és l’aparador del patrimoni gastronòmic de la comarca des de fa més de 30 anys.

Ja ho veieu, negocis, cultura i gastronomia en un. Per cert, tal dia com avui va néixer Lope de Vega, una de les seves frases cèlebres diu així: “Lo que cuenta no es mañana, sino hoy. Hoy estamos aquí, mañana tal vez, nos hayamos marchado“. Doncs això, tempus fugit, tempus fugit.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Fires, mercats i festivals, Gastronomia, Teatre, Tradició, i Turisme.