Presentació del programa d’actes de les Festes del Tura

Ja queda menys per la Festa Major d’Olot. Un total de 136 actes per a totes les edats i gustos distribuïts en 5 dies.

La programació de les Festes s’obrirà amb la cercavila de la faràndula el proper divendres 4 de setembre a partir de ¾ de 6 de la tarda des de l’Hospici. El gastrònom Pep Nogué serà l’encarregat de pronunciar el pregó de Festes del dia 4 a les 9 del vespre des del balcó de l’Ajuntament. Una seixantena de grups prendran part de les Festes que compten amb la participació de 32 entitats.

festa_grossa

La programació de les Festes del Tura es pot trobar a festesdeltura.olot.cat on es pot descarregar el programa i consultar un mapa interactiu que aquests dies ofereix informació d’interès (escenaris, punts d’emergències, lavabos o fins i tot recorreguts de les cercaviles). En aquest mateix web també es pot trobar la ruta dels cartells que es van presentar al concurs de Festes i que aquests dies s’han col·locat en els aparadors de diferents establiments del centre d’Olot.

Per tercer any consecutiu, les Festes també tenen aplicació informàtica. Com a novetat, s’incorpora un sistema d’avisos en cas de modificacions d’horari o escenari per qüestions del temps (en el programa de Festes un paraigües també informa de l’espai alternatiu on, en cas de pluja, es portaran a terme els actes que es poden traslladar). També per primera vegada, el concurs de fotografia Les Festes del Tura serà a Instagram amb l’etiqueta #can60fdt15.

Categories: Allotjament i Cultura.