Qualsevol nit pot sortir el sol?

El 24 de setembre va nèixer Jaume Sisa, cantautor català reconegut sobretot per la cansó Qualsevol nit pot sortir el sol, on els estelars Frankenstein, home-llop, compte Dràcula, i Tarzan, entre d’altres, fan una gran reunió a la casa d’algú. Quina gran cansó i quina imaginació va tenir en aquell moment l’artista. Us imagineu l’escena? E

Per altre banda, aquest cap de setmana és el moment de contemplar les estrelles, perquè Mirant el Cel torna per deixar-nos veure, a través d’un telescopi de l’Observatori Astronòmic de Batet de la Serra, les constelacions i conspiracions de l’univers. Qui sap si aquesta nit serà la que sortirà el sol?

Pels més aventurers, aquest 25 de setembre es celebrarà la 8ª volta pels volcans d’Olot. Tretze quilòmetres apasionants on es visitaran quatre volcans meravellosos: BisaroquesGarrinadaSant Francesc i Montolivet. Sempre és una emoció molt intensa trepitjar amb pas ferm les milenàries ximenelles de foc i lava que ara ens brinden una pausa i ens meravellen amb el seu dormir.

I el punt final de la setmana el posarà La visita de la vella dama, de Friedrich Dürrenmatt. Una obra que no decepcionarà a ningú i que promet passar unes bones hores gaudint d’un dels espectacles més antics de la història, el teatre.

Ja ho veieu, la nostra estimada comarca de la Garrotxa sempre ens sorpren i ens acull de la millor forma possible, com diria en Sisa: Oh benvinguts paseu, paseu!

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bó i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Esport, Excursions i rutes, Música, Natura, Teatre, Tradició, i Turisme.