Tiempo de viajar visita la Garrotxa i fa parada a Hotel l’Estació

El programa de televisió de turisme Tiempo de viajar, fent ruta per la Garrotxa va fer parada a Olot. Concretament Hotel l’Estació va ser escollit i va rebre el reconeixement dels realitzadors del programa, especialitzat en turisme, com a allotjament ideal per situar la base durant una estada per visitar Olot i la terra dels volcans. Els motius que destaquen són els següents: el confort i tranquil·litat de les habitacions, la pràctica ubicació de l’establiment per descansar dins la ciutat i per arribar fàcilment a tots els punts turístics del territori i els serveis addicionals i singulars d’Hotel l’Estació, com la destacada cafeteria-restaurant i el servei de perruqueria que també ofereix l’hotel.

Aquí podeu veure la visita que va realitzar l’equip del programa, vingut de Radio Televisión de Castilla y León, a la nostra comarca en la qual hi van dedicar un capítol sencer. En aquest hi mostren els nombrosos reclams turístics de la nostra terra en tots els seus vessants; des de la gastronòmica, fins a la cultural i passant per la paisatgística.

Vídeo del programa ‘Tiempo de Viajar’ dedicat a la comarca de La Garrotxa

Durant els 45 minuts podem veure representat l’art romànic en localitzacions com Besalú i Beuda; també el moviment modernista a la ciutat d’Olot -entre altres espais icònics com a la Casa Museu Can Trincheria– que és àmpliament tractat, valorat i recomanat en el capítol; altres poblacions espectaculars com Castellfollit de la Roca on es mostren els Banys Jueus i els millors racons del poble; i la riquesa paisatgística de la terra com la que protagonitza la Fageda d’en Jordà i diferents rutes interessants que passegen enmig de la zona volcànica com la que visita el volcà de Santa Margarida.

En aquest viatge, en aquesta experiència de viure les terres de la Garrotxa que ens ofereixen curosament l’equip del programa, Hotel Estació desenvolupa la funció de punt d’arribada i de partida d’un viatge singular que aquesta terra depara a tots els seus visitants. “Deixa’t cuidar per la Montse, en un hotel nou, modern, funcional i còmode”, així culmina aquest trajecte la presentadora que ens guia per tots els racons descoberts a La Garrotxa.

Categories: Activitats, Allotjament, Arquitectura, Arts, Cultura, Excursions i rutes, Gastronomia, Museus, Natura, Tradició, Turisme, i Uncategorized.