Raimon en concert a Olot

Després de molts anys, Raimon torna al Teatre Principal d’Olot, i ho fa demà divendres a les nou del vespre. Aquest serà el primer recital que Raimon presentarà durant el 2015 i que representa una oportunitat única per repassar la seva obra. El concert està organitzat per NOEL ALIMENTARIA S.A.U. amb motiu del seu 75è aniversari.

Els beneficis del concert aniran destinats al programa d’investigacions de malalties infantils que patrocina la Fundació A. Bosch amb l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Les entrades anticipades van entre 20 i 30 euros i entre 25 i 35 a taquilla.

raimon_gros

Per altra banda, a la Sala Torin, acull també demà a les onze de la nit la banda eivissenca Projecte Mut i Agnès & The Pèpits. Projecte Mut presentarà el seu darrer treball titulat Idò. El disc consta de catorze temes amb els quals presenten reflexions festives i desenfadades així com crítiques al món amb temes com la natura, les grans ciutats, el consum o l’amor. Projecte Mut, compost per David Serra i Joan Barbé, ha continuat amb la línia sonora dels seus treballs anteriors, el folk mediterrani, però aquesta vegada barrejant instruments propis de les bandes de rock tals com la guitarra elèctrica, la bateria o el baix amb instruments folklòrics com l’ukelele, la mandolina l’acordió, les castanyoles o la flaüta pagesa (instrument tradicional pitiús). A més a més, en aquest treball han continuat apostant per la veu d’alguns poetes d’arreu dels Països Catalans juntament amb els seus propis textos. El concert es completarà amb l’actuació com a teloners de la banda local Agnès & The Pèpits. Es tracta d’un grup que es va formar l’estiu del 2014 i que interpreten temes compostos per Agnès Algueró.

Categories: Cultura, Museus, i Uncategorized.