Recorregut gastronòmic per Olot

Olot acull des del passat 31 de maig i fins al proper 29 de juny la Ruta de les Tapes. Sota el lema ‘Menja’t Olot d’una mossegada’, més d’una vintena de bars i restaurants de la població participen en la quarta edició d’aquesta activitat.

Com en anys anteriors s’ha creat una xarxa gastronòmica per la ciutat que permet degustar una gran varietat de tapes, algunes de les quals elaborades amb productes de proximitat. La promoció de la campanya és una cervesa i una tapa per 2,5€.

tapes_grossa

Com a novetat d’enguany s’ha creat la ‘Tapa Nit’. La iniciativa consisteix en què els bars musicals ofereixen un combinat per 4€. L’objectiu és que després de consumir diferents tapes es pugui acabar la nit fent un combinat en un dels espais participants, dinamitzant així l’oci nocturn de la població.

Per tal d’orientar els aficionats a les tapes, l’Associació d’Hostalatge ha editat un fullet on apareixen tots els establiments participants amb la imatge de la seva tapa. La publicació compta amb un passaport format per sis caselles, que s’ha d’omplir a mesura que es consumeixen les tapes. Quan estigui ple s’ha de dipositar a una de les urnes que hi haurà als establiments, omplir-lo i presentar-lo suposarà la participació a sortejos.

Categories: Cultura i Gastronomia.