Renovació de la Flama de la Llengua Catalana

Sergi Pàmies, Paul Newman i Jose Mourinho apareixen de sobte a un lloc el qual no havien estat mai abans. Els separa una línia molt difusa i a la vegada molt nítida per a nosaltres, el temps. Quin relat més fantasiós pot arribar a resultar aquest inici, però és tan cert com la vida mateixa i mai millor dit… Un 26 de gener com avui van néixer aquestes tres personalitats, cadascuna més diferent que l’anterior. L’escriptura, l’esport i la interpretació en un dia molt concret. No t’aniràs al llit sense aprendre una cosa, ja en té de raó aquest vell refrany.

Aquest hivern la nostra estimada comarca de La Garrotxa està tenint un molt bon paper i els horitzons que dibuixa són dignes de pintura renaixentista. Per altra banda, continuarà amb el mateix bon ritme d’activitats? Anem a descobrir-ho doncs, què ens té preparat una de les terres volcàniques més màgiques del país?

Doncs aquest cap de setmana es celebrarà la 48a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana on es recitarà poesia d’autors garrotxins com Josep Munteis, Miquel de Garganta, Mercè Mallarach, Josep Congost i Pla Guerau de Llost. Una cita anual consolidada que ja s’ha arrelat en la cultura i tradició catalana.

Una activitat destacada és el Cantagrans, un projecte de l’Auditori de Barcelona que agrupa corals de gent gran, en aquest cas de tota La Garrotxa. Una hora d’espectacle musical molt proper i genuí que tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot durant una hora irrepetible.

Com sempre hi haurà moltes altres activitats ben diverses i molt recomanables com l’obra teatral “Avui no sopem“, un concert del bon jazz a la Sala El Torín, el JugaParc i molt més.

Doncs bé ja ho veieu, un cap de setmana genial per passar-ho d’allò més bé i… qui sap, potser us trobeu a en Sergi Pàmies i al mateix Jose Mourinho celebrant els seus aniversaris a Olot.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Literatura i cinema, Tradició, i Turisme.