De la televisió al Sant Joan de La Garrotxa

Darrerament en aquest país es comenta que el món de la televisió s’ha desvirtuat i cada any que passa és de pitjor qualitat intel·lectual. Això és relativament cert, tot i que val a dir que la “caixa tonta” tampoc ha evolucionat tan malament, només cal recordar programes com el Grand Prix on s’enfrontaven a dues poblacions de la geografia espanyola i on les “vaquillas” hi tenien el seu protagonisme especial.

Quan van aparèixer les primeres televisions al país només unes poques famílies s’ho podien permetre. Ben pocs dels afortunats haguessin predit que d’aquelles pantalles en blanc i negre amb presentadors mudats de cabell impecable acabarien transformant-se en pantalles de plasma amb un Chicote estressat per la incompetència de la propietària del bar Pepe, per dir un nom de bar qualsevol. Si hi ha hagut un fenomen que ha crescut com l’espuma durant els últims anys és el fenomen de programes com Top Chef o Pesadilla en la cocina, on la temàtica estrella, la gastronomia, esdevé per primer cop en la història de l’entreteniment audiovisual nacional.

Des del gran bom dels cuiners d’avantguarda, com el pioner Ferran Adrià, que el prestigi d’aquesta professió ha arribat a cotes mai vistes. Abans molts nens volien ser bombers o astronautes, avui en dia és normal que vulguin ser cuiners. Casualment avui és l’aniversari d’un dels cuiners més populars del país per la seva cuina, però sobretot pels programes televisius on ha presentat i participat, Alberto Chicote.

Ah, per cert, aquest divendres és la nit de Sant Joan, així que ja ho sabeu, ens trobem a la nostra estimada comarca de La Garrotxa per passar la nit més curta de l’any.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Allotjament, Cultura, Estiu, Tradició, i Turisme.