The Chordettes o The Chanclettes?

Ja tornem a tenir a tocar el preuat cap de setmana! Quines aventures ens tindrà preparades la nostra estimada i majestuosa comarca de La Garrotxa

Us imagineu recórrer amb bicicleta més de 12.000 km per 10 països diferents? Països tan forans com IranEmirats ÀrabsÍndia o Xina en són només una petita mostra. Els dos olotins Frank Asperó i Maria Peiroló són els protagonistes d’aquesta interessant història que van iniciar junts el setembre del 2014 i que va durar un total de nou mesos. Aquest cap de setmana als Cines Olot es podrà veure el seu documental titulat Acrobiketrip.

I fent un tomb de temàtica… Recordeu el mític grup de música The Chordettes? Aquelles veus femenines van marcar a tota una generació i ha estat banda sonora de grans clàssics del cinema com el popular film Mr. Nobody. Doncs bé, The Chanclettes són una companyia de teatre humorística que barreja cançons, films, anuncis i programes de televisió. Enguany, per celebrar els seus 20 anys de carrera ens porten un nou espectacle anomenat #DPutuCool. Un show que esdevé un autèntic retrat de la societat que ens envolta, una exposició de l’actualitat.

I seguint amb la línia artística, els populars Jordi Bosch i Emma Vilarasau visiten el nostre estimat Teatre Principal d’Olot. Els actors que molts joves recorden per la sèrie televisiva de TV3, Majoria absoluta, o per d’altres d’iguals o més populars com Ventdelplà porten damunt de l’escenari cabassos de talent per fer les delícies de la platea.

Ja ho veieu, aquesta només és una petita mostra de les activitats

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Literatura i cinema, Teatre, Tradició, i Turisme.