Torna el Festival Elmini 2017!

El març ens ha rebut a la seva manera, un mes amb molts matisos i que ens té preparat tot un reguitzell d’experiències úniques per gaudir de la manera que preferim, sigui amb la família, amics, coneguts i per què no? Amb un mateix.

La vida està feta per això mateix, viure-la. Per què quedar-se a casa deixant passar les hores com si res? El món es divideix en dos grups de persones: els que divideixen el món en dos grups de persones i els que no. Tenint sempre present que no es pot generalitzar, hi ha gent que deixa passar el temps lliure tancat en quatre parets. La televisió sempre ha estat la gran culpabilitzada de bona part dels mals de la nostra societat. Altrament, tots coneixem els beneficis de tenir un dia complet esquivant la rutina amb activitats estimulants pel cos i l’ànima. És curiós com la rutina d’uns pot ser el somni d’altres. Avui hauria estat l’aniversari de la primera persona que va viatjar a l’espai, el primer astronauta, Yuri Gagarin. El que segurament va ser un somni per aquest home, anar a l’espai exterior, avui en dia és rutina per uns pocs privilegiats. Quin lloc millor per alimentar la psique humana i estimular l’esquelet que la bellíssima i estimada comarca de La Garrotxa? Qui pot evitar preguntar-se què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la gran terra dels volcans…

Un dels plats principals és el Festival Elmini que enguany està replet de grups molt interessants: Sidonie, Mikel Erentxun, Luthea Salom, Soledad Vélez, són només una petita mostra de la carta musical.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Fires, mercats i festivals, Música, Tradició, i Turisme.