Torna el “Sismògraf”, el festival d’Olot que detecta el moviment

El Sismògraf, aquest és el nom del festival de la ciutat d‘Olot que detecta el moviment i que va començar a registrar la seva activitat ahir, dijous dia 31 de març. Concretament, es tracta d’un festival de dansa que porta cohesionant les activitats culturals d’aquesta disciplina de les arts des del 2009.

Fins el dia 3 d’abril es podrà gaudir de tota la programació que té preparat el festival en els diferents espais especialment preparats per a l’escenificació dels espectacles. Durant aquests dies veurem en acció companyies d’arreu del país i d’altres nacionalitats que portaran els seus espectacles a la capital. Espectacles de carrer i a dins del teatre, a les places i en museus. Qualsevol proposta de les que ens esperen a Olot és un exemple de la millor dansa, de la creativitat i la innovació.

A més a més, el festival compta amb un cartell d’activitats que van més enllà de la programació central de la cita. El Sismògraf programa també altres activitats paral·leles que complementen l’esdeveniment de quatre dies. D’entre aquestes n’hi ha a més a més que tenen un objectiu directament educatiu, que aprofiten el festival per traslladar la dansa en l’àmbit més directament educatiu, però que s’emmarquen també dins el Sismògraf. Es tracta doncs d’una cita imprescindible de la ciutat d’Olot, que es projecta a tot el país com un dels festivals temàtics més destacats i consolidats.

Aquí us presentem el vídeo promocional de l’edició d’enguany! Gaudiu-lo, perquè ja veureu què us espera!

Vídeo promocional del festival

Categories: Arts, Cultura, Dansa, Primavera, i Uncategorized.