Tot apunt pel 2016 i l’arribada dels Reis Mags

La darrera setmana no haurà estat l’única en què ens avancem. Aquesta setmana també i és que un dia tan singular com el d’avui s’ho mereix. 31 de desembre de 2015, el dia de fi d’any i la nit més celebrada.

Tot i ser un gran esdeveniment, també comporta una sèrie de complicacions. Una de les més destacades és potser el fet d’escollir on passar el cap d’any. Una vegada solucionat hem d’organitzar el calendari per poder aprofitar el ventall d’activitats i propostes que ens ofereix el territori durant aquestes festes.

Ros i blanquet

Imatge promocional de les festes de Nadal d’Olot

Enguany doncs, La Garrotxa està plena d’activitats per començar aquest nou 2016 de la millor manera possible. Primer de tot us volem recordar dues activitats que estan programades des de ja fa uns dies i que s’allargaran encara fins al dia de Reis.

Per una banda, la pista de gel d’Olot ens ambientarà la Plaça Major de la ciutat fins al diumenge 10 de gener, en concret. I per altra banda l’Ennadala’t de Besalú ens té preparat un programa nadalenc fins al dia 5 de gener.

Més activitats! Si tornem a Olot i aquesta vegada anem a veure el número 10 del Passeig Bisbe Guillamet, podrem gaudir de la projecció del mapping La Màgia del Nadal. Un espectacle de projecció dissenyat especialment per la façana de l’Ajuntament d’Olot. Ho podreu veure cada dia fins al 6 de gener a les 19:30h.

Durant el transcurs d’aquesta setmana ens esperen unes cites majestuoses, imprescindibles per a la família. Es tracta de la primera rebuda dels Reis Mags i els seus patges reials al Campament Reial. D’aquesta manera els dies 2, 3 i 4 de gener podrem entregar les nostres cartes a la Plaça Clarà a partir de les 18h perquè el dia 5 els tres Reis Mags estiguin preparats per la gran nit.

I ara, a preparar els dotze grans de raïm per les campanades d’aquesta nit! Hotel Estació us desitja una gran vetllada i un feliç 2016!

Categories: Allotjament, Cultura, Esport, i Uncategorized.