Tot apunt per el Festival La Cua del Drac 2015

Enguany la programació del Festival La Cua del Drac d’aquest any 2015 inclourà 140 activitats que es poden consultar al Cua de Drac 2015 . Gairebé totes les activitats seran a l’aire lliure i estan destinades a tot tipus de públic. Aquestes, repartides entre els mesos de juny, juliol i agost, estan organitzades tant des de l’Ajuntament com des d’entitats i empreses de la ciutat.

 drac_gros

Entre la programació s’hi troben dues activitats que repeteixen respecte altres edicions: el Circ a Olot i la Música al Parc. El primer trasllada l’activitat a la plaça de Braus donada la gran afluència de públic i la complexitat tècnica d’alguns dels espectacles. Es farà els dimecres de juliol al vespre i el primer serà el dia 1 amb l’espectacle Marabunta, de la companyia de Guillem Albà & The All in Orchestra.

Pel que fa a la Música al Parc, es durà a terme els diumenges de juliol i agost al Parc Nou i oferirà una variada programació d’estils com clàssica, jazz, gòspel o folk, entre d’altres.

Encetarà el festival un recital de guitarra, el dia 5 de juliol, a càrrec de Guillem Manuel Sánchez Riera, amb un repertori d’autors clàssics com Albèniz, Giuliani o Tàrrega. El darrer concert al Parc Nou serà el 23 d’agost.

La Cua del Drac també comptarà amb els espectacles de Gresca al Firal, organitzats per l’Agrupació Sardanista, i que oferiran concerts de sardanes tots els dissabtes d’estiu al vespre i concerts de cançons de sempre els diumenges a la tarda; el ball a Plaça, de la mà de l’entitat Ofolk o el De Pinxos amb els Marrinxos, una ruta lúdica i gastronòmica per diferents locals del centre de la ciutat.

 

Categories: Cultura, Dansa, Fires, mercats i festivals, Gastronomia, Música, Teatre, i Turisme.