Un cap de setmana de cine!

Un cop iniciades les Festes del Tura 2016 és imperiós aprofitar-les al màxim durant els pocs dies restants de les reputades festivitats. Aquesta és una de les setmanes més intenses de l’any i tothom que les viu a la Garrotxa de ben segur que pot copsar una màgia única i seductora. Una de les múltiples activitats culturals per excel·lència és el teatre i durant aquestes festes no ha mancat ni mancarà ni una gota del treball dels actors sobre l’escenari i en plena acció. Activitats pel cap de setmana… En parlem?

Volem, volem la màgia del divendres, la felicitat del dissabte i el descans del diumenge. Enlairem-nos cap a un escenari temporal que tenim a tocar, el preuat cap de setmana que… si és el cap de la setmana, perquè està al final?

Iniciem-lo amb Joan Pera, un dels actor més coneguts i amb més bona reputació de l’escenari teatral nacional. El fenomen Joan Pera abasta diferents generacions i és un autèntic ídol per a moltíssimes persones del territori català. Aquest divendres al Teatre Principal d’Olot tindrem L’Avar, una obra protagonitzada per un Joan Pera que es posa a la pell d’Harpargó, el cèlebre personatge de Molière. Una bona oportunitat per veure en plena acció a l’home que ha doblat en català a Woody Allen en cadascuna de les pel·lícules del mític actor, director, escriptor i guionista de cinema estatunidenc.

L’endemà, com cada segon dissabte de mes, la Plaça del Mig acollirà el Mercat Olot Antic on els antiquaris, col·leccionistes i brocanters escamparan les curiositats i les andròmines imperaran l’esdeveniment. També es celebrarà el JugaParc, un joc/ruta pels espais més emblemàtics del Parc Natural de la Zona Volcànica d’Olot on l’aventura està assegurada. Passejar entre volcans és una experiència meravellosa, saber que mars de lava volcànica han esculpit la superfície que es trepitja i la que es troba més enllà de l’horitzó indueix a qualsevol persona en un estat mental de respecte, impressió i privilegi entre una pila de moltes altres sensacions.

Joan Pera caracteritzat d’Harpagó per actuar a L’Avar.

Ja ho veieu, ens trobem aquest cap de setmana a la nostra estimada comarca de la Garrotxa per viure un cap de setmana de cine. Bon cap de setmana i molt bona diada a tothom!

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bó i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Esport, Estiu, Excursions i rutes, Fires, mercats i festivals, Natura, Teatre, Tradició, i Turisme.