Visca la cultura!

De dijous a divendres només hi va un pas, això si ens prenem cada dia com si fos el caminar del Déu grec Cronos. Ai la mitologia grega, quina quantitat ingent de personatges i reflexions ens han aportat! I quina pena alhora… Els clàssics llatins han eclipsat la major part de la mitologia mundial, per proximitat i influència directa. No us heu preguntat mai com és la mitologia xinesa, japonesa o russa? Diuen que una de les millors obres literàries, l’equivalent a El Quixot, però en asiàtic és Viatge a l’Oest. Inspirat per aquesta obra, Akira Toriyama va crear el conegut manga Bola de Drac, un univers ben mono (xist).

Com diuen a l’APM: la televisió és cultura? Doncs sí, tot és susceptible de ser cultura: la pintura, la televisió, la literatura, el teatre… Uns dels temples de cultura per excel·lència són els museus i aquest cap de setmana es celebren les Jornades Europees del Patrimoni. L’efemèride aquest cop, dur sota el braç diverses activitats d’entre les quals hi haurà una jornada de portes obertes als museus d’Olot, xerrades, itineraris i molt més.

Continuant en el terreny cultural, l’espectacle literari Paraules d’avui, un montatge sobre Montserrat Roig, precedirà el  concert de Jaume Arnella just després del sopar i… Què hi ha més cultural que unes festes de barri? Doncs aquest cap de setmana hi hauran les festes del barri de Sant Ferriol on hi hauran activitats de tot tipus perquè els més grans i els més petits s’ho passin d’allò més bé.

Doncs bé, ja ho veieu! La nostra estimada comarca de La Garrotxa ens ofereix un cap de setmana diferent. De tant en tant és bo absorvir una mica de cultura, amb sort d’aquesta ingesta n’acabarà sortint un altre núvol Kinton.

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bó i millor de la comarca clicant aquí!

Fotografia de Mariona Casanovas

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Estiu, Fires, mercats i festivals, Música, Teatre, Tradició, i Turisme.