XI Biennal Internacional de Fotografia a Olot

Olot Fotografia és una mostra que se celebra cada dos anys a Olot i que porta a la ciutat exposicions de fotografies d’artistes d’arreu del món. Enguany la cita comença aquest dissabte dia 2 d’agost i s’allargarà fins al 30 del mateix mes.

biennal_fotografia_gros

Les mostres es podran trobar a les sales d’exposicions habituals però també bars, cafeteries i altres espais públics de la ciutat que acullen mostres fotogràfiques per convertir, durant un mes, la capital de la Garrotxa en un autèntic aparador fotogràfic.

Els autors de la XI Biennal de Fotografia d’Olot tindran la possibilitat de presentar les seves exposicions. És una de els novetats d’un esdeveniment que en aquesta edició compta amb 71 participants que exposaran en 58 espais repartits pel centre (museus, claustres del Carme i de l’Hospici, bars i cafeteries i espais exteriors). Optaran a premis que els obriran la participació en certàmens de Lliçà de Munt, Sevilla i Perpinyà i a un premi estrella de 1.000 euros, amb exposició a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa.

La biennal està organitzada per ‘Olot Fotografia’, una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació és aquesta mostra bianual que pretén donar a conèixer al gran públic l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Més informació ‘Olot fotografia’

Categories: Cultura i Turisme.