XIX Cros d’Olot

El pròxim diumenge 30 de novembre a les vuit del matí s’iniciarà la 19ena edició d’un dels esdeveniments esportius més rellevants que organitza el Club Natació Olot, el Cros d’Olot.

cros_gros

La prova, que des de fa uns anys forma part del Circuit Territorial, és l’inici de la temporada en aquesta disciplina i serveix per puntuar en el Rànquing Comarcal d’Atletisme de La Garrotxa.

Pel que fa  a les característiques tècniques es pot dir que és un dels crossos que tenen una duresa més considerable, probablement el més dur del circuit, pel recorregut i pel desnivell.

Es corre al voltant de les instal·lacions del Club Natació Olot, en concret al circuit permanent que surt del camp de futbol a tocar de la muntanya, al costat de la font de les Tries.

Tots els atletes hauran de tenir la seva corresponent llicència federativa tramitada per la temporada en curs. El termini d’inscripcions finalitza el dijous 27 de novembre i cal fer-les a través del web www.selva.cat/esports. Només caldrà inscriure’s un cop per poder participar en totes les jornades del Gran Premi. L’atleta que s’inscrigui a una jornada no caldrà que ho torni a fer per a les posteriors, però haurà de conservar el seu dorsal. Les inscripcions que es facin dins el termini establert seran gratuïtes. Les que es facin al circuit el mateix dia de la prova tindran un cost per atleta de 3 € en les categories absolutes i d’1 € per a les categories de promoció. En cas de pèrdua del dorsal, caldrà abonar 3 € per tenir-ne un de nou.

Tindran premi els 10 primers a les categories de promoció, els 3 primers amb trofeu i els 7 següents amb medalla (prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet). I també els 3 primers amb trofeu, i medalla per al 4t, 5è i 6è classificat a partir de juvenils.

Fotografies: El Garrotxí

Circuits

Categories: Esport.