Del “Yes We Can” a La Garrotxa

Déu n’hi do la quantitat de coincidències i connexions que arriben a succeir en tantíssims detalls del nostre món. Sabíeu que José Luis Rodríguez Zapatero i Barack Obama van néixer un quatre d’agost com avui amb només un any de diferència? Aquests dos personatges de la història de la política espanyola i nord-americana van generar de forma similar, salvant les distàncies, una il·lusió en una part palpable de les respectives societats per arribar a guanyar la presidència del govern d’un país. És evident que el fenomen Obama va ser notòriament superior degut a la seva condició ètnica, el seu gran carisma i al protagonisme mundial dels EUA. Els que un dia van ser referents per a molta gent, finalment han anat desapareixent i diluint-se en un passat cada cop més borrós sustentat per la sempre subjectiva ciència política anomenada història.

Després d’aquesta dada curiosa, finalment ens preguntem… Quines activitats ens tindrà preparades la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Només hi ha una forma de saber-ho de veritat. Ja ho sabeu, ens veiem aquest cap de setmana a la terra més màgicament volcànica del territori.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Tradició, i Turisme.